Τρόποι Πληρωμής

Στο fightflix.gr μπορείτε  να πληρώσεις με όποιον από παρακάτω τρόπους εσείς  επιλέξετε:

 1. Mε Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αντικαταβολής των 3,00 ευρώ της παραγγελίας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier για τα έξοδα στην Ελλάδα.
 2. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nbg e-commerce” της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 3. Με κατάθεση της αξίας των προϊόντων  σου σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, στον παρακάτω λογαριασμό:
  ΕΘΝΙΚΗ IBAN GR3401100910000009101311992
  Δικαιούχος: Security Defense, στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας ή ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας.
  Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.
  Μην ξεχάσετε μετά την κατάθεσή να μας στείλετε το αποδεικτικό στο info@fightflix.gr

Είναι δυνατή η τροποποίηση του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει στην αρχική σας παραγγελία, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 210 2409 474 ή με email info@fightflix.gr