Εκτύπωση

Το Branding αποτελεί, εξ ορισμού, μια πρακτική μάρκετινγκ κατά την οποία μια επιχείρηση διοικεί στρατηγικά και με συνέπεια την εταιρική της ταυτότητα.

H ταυτότητα αυτή την βοηθά να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της ενώ παράλληλα την καθιστά εύκολα αναγνωρίσιμη από τους πελάτες, τους εργαζόμενους και όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή μαζί της.

Εταιρική ταυτότητα ορισμός

Η Εταιρική Ταυτότητα είναι τα ορατά στοιχεία μιας επωνυμίας, όπως το χρώμα, το σχέδιο και το λογότυπο που προσδιορίζουν και διακρίνουν τη μάρκα στο μυαλό των καταναλωτών.

Η δημιουργία ενός ισχυρού brand θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε επιχείρησης. Ένα ισχυρό brand βοηθά σημαντικά την επιχείρηση να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να πάρει μια ξεκάθαρη θέση στην αγορά που δραστηριοποιείται.

Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής ταυτότητας εκδηλώνοναι κυρίως με οπτικά μέσα.

Στα μέσα αυτά συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως:

  • χαρακτηριστικά εταιρικά χρώματα

  • ένα δυνατό λογότυπο

Το logo παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μίας συγκεκριμένης αντίληψης του κοινού προς την επιχείρηση.

Αποτελεί το ισχυρότερο οπτικό μέσο της ταυτότητας και κατά κάποιον τρόπο επιβάλλει” τον τρόπο που θα σχεδιαστούν όλες οι υπόλοιπες οπτικές εφαρμογές.

Η χρήση ενδυμασίας με τα διακριτικά σας αναδεικνύει το κύρος της επιχείρησής σας και προβάλει την οργάνωσή της.

Στο fightflix αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των διακριτικών σας σε μπλουζάκια, σε επαγγελματικά ρούχα όπως ποδιές ή φόρμες εργασίας με ταχύτατη παράδοση χρησιμοποιώντας ποιοτικά υφάσματα και προσφέροντας οικονομικές τιμές ακόμα και αν χρειάζεστε μόνο μερικά τεμάχια.

Η πολιτική μας να προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις επαγγελματικής εκτύπωσης στους συνεργάτες μας ακολουθεί και την εκτύπωση σε μπλουζάκια και ρουχισμό, μπορούμε να σχεδιάσουμε τα διακριτικά σας και με χρήση θερμομεταφοράς να παραδώσουμε μέσα σε λίγες ώρες ρούχα με τα λογότυπά σας.

Η ευέλικτη μέθοδος μεταφοράς της εικόνας στο ύφασμα που χρησιμοποιούμε, μας προσφέρει την δυνατότητα να αναλάβουμε παραγωγή ακόμη και λίγων τεμαχίων, με όσες παραλλαγές χρειαστείτε, χωρίς να δεσμευόμαστε από το υψηλό αρχικό κόστος μιας μεταξοτυπίας.

Για ταχύτερη παράδοση προσκομίστε τα μπλουζάκια της αρεσκείας σας ή τον ρουχισμό της εταιρίας σας μαζί με τα λογότυπα ή την μακέτα που θέλετε να εκτυπώσετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Αν δεν έχετε δημιουργικό θα αναλάβουμε να σχεδιάσουμε τα μπλουζάκια σας σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, ενώ αν δεν έχετε διαθέσιμο ρουχισμό η συνεργασία μας με Ελληνικές βιοτεχνίες ρούχων θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές ποιοτικά ενδύματα με εκτυπώσεις που θα έχουν αντοχή στον χρόνο, τα πλυσίματα και την κακομεταχείριση.

Διαλέξτε από τους καταλόγους μας τα μπλουζάκια ή τα ενδύματα που σας ενδιαφέρουν και σε λίγες εργάσιμες κατόπιν της παραγγελίας θα τα έχετε έτοιμα και εκτυπωμένα με τα λογότυπα της εταιρίας σας.